manneforssberg

Manne Forssberg

Furstligt firande och 47 kilometer löpning

 

 

På den här bilden hade jag varit pappa mindre än ett dygn. En barnmorska kom in i vårt rum och pratade med Sara om amningen. Sedan frågade hon: ”Hur är det med pappan då?” ”Det är bra med honom, tror jag”, sa jag. Jag tyckte att det var märkligt och lite oproffsigt att fråga om min pappa mitt i bebislyckan och barnbäckbsbryderierna och amningsoron. Sedan fattade jag att det var JAG som var pappan. Nu lystrar jag alltid till ”pappa” oavsett om det sägs med tultarröst eller målbrottsdito. Jag tror alltid att det är jag som efterfrågas när någon söker en far. Jag skyr etiketter, men pappa är någonting som jag verkligen, verkligen vill vara och tycker om att kallas. Idag har jag firat genom att ta med fyra barn till Skärholmens badhus. Sedan hade vi fem förtjusande barn över på middag. Helt perfekt! Jag har även slagit något slags löpningsrekord.

 På morgonen hade jag ett riktigt långt långpass inplanerat. 37 kilometer blev det. I snöblandat regn som stack i ögonen. Tre timmar tog det. Jag trampade delvis nya stigar. Mälarhöjden – Fruängen – Älvsjö – Örby- Svedmyra – Enskede – Blåsut – Söder – Skeppsholmen – Östermalm – Odengatan – St Eriksgatan – Fridenhemsplan – Stora Essingen – Essingebron – Gröndal – Vinterviken – Axelsberg. När jag kom hem hade Sara och barnen gjort Fars Dag-brunch.

På eftermiddagen blev jag sugen på att sticka ut igen och skaka ur benen lite. Råkade få feeling och springa 10 km. Har nog aldrig sprungit 47 kilometer under en och samma dag förut. Lyxigt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Molly

    Godvänner, jag heter Molly Leo från Eskilstuna, jag är läkare av yrke, 47 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon som läser den här artikeln just nu att återställa bruten äktenskap och återhämta förlorade kärleksförhållanden inom två dagar. Efter att ha varit i förhållande med Ludvig i flera år, han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka till älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag har, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min kollega på jobbet och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en kärlek spellcaster som kan hjälpa mig att stava det tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärlek stavdelning fanns eller fungerade, jag hade inget val men för att pröva det, mailade jag spellcaster-kanalen och han sa till mig att det inte fanns något problem att allt skulle gå bra innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade Love spell-delen i luften och överraskande andra dagen var klockan 3.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad över att jag svarade på telefonsamtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket . Jag var så glad och det var så vi började leva tillsammans lyckligt. så här kan du nå honom om du behöver hjälp E-post: doctorpeacetemple@gmail.com whatsapp på +2348059073851 eller så kan du också kontakta honom på viber på +2348059073851 ta saker för givet och det tar från dig ..

  2. Kelly Van Walter

    Min fru och jag gifte oss i över tio år och sedan dess letade vi efter livmodern, trycket från familjer och vänner fick min fru att packa ut och det var mycket frustrerande för mig. Jag försökte leta efter en lösning på internet när jag såg vittnesmål om människor Lord Bubuza har hjälp så jag kontaktade honom på Whatsapp: +1 505 569 0396 och berättade för honom mitt problem. Han svarade och lovade att hjälpa min fru med sina krafter att bli gravid efter sex med mina män. Jag gjorde exakt vad han berättade för mig och han försäkrade mig att allt skulle gå bra på mycket kort tid, jag trodde på honom, jag bad min fru och hon kom hem igen. några månader senare var min fru gravid och hon födde tvillingar, en pojke och en flicka. Jag vill bara att världen ska hjälpa mig tacka Gud (Allah) för att han använder Lord Bubuza för att hjälpa mig. Behöver du hjälp för att få tillbaka ditt ex? Behöver du ett barn eller någon form av hjälp? Kontakta Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396 eller via e-post: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

stats