manneforssberg

Manne Forssberg

9 tips för en friktionsfri förskolelämning

Oftast brukar Sara lämna och jag hämta på skola och förskola. Därför kan jag liksom ta sats mentalt när det är jag som tar över stafettpinnen. Den här veckan har jag lämnat två gånger och det har gått riktigt bra trots att jag var tvungen att hinna till en ganska tidig föreläsning. Jag tror att förskolelämningar är min främsta gren i världen. Om det fanns en tävling skulle jag anmäla mig direkt. Det kanske är det enda föräldraskapsdisciplinen som jag verkligen tycker att jag är bra på.

 

Här är mina bästa lämningstips:

 

1. Välj kläder i samråd med barnen redan kvällen innan. Det är viktigt att de är med i beslutsprocessen så att de inte får för sig att slå ner på klädvalen nästa dag. Ta även fram ytterkläder och ryggsäckar  och dina egna kläder. Att välja kläder är ett moment som tar fem minuter på kvällen men kan ta en timme på morgonen.

2. Gå upp svintidigt, ät frukost, drick kopiösa mängder kaffe och gör iordning dig innan du väcker barnen. Utsätt dig inte för behöva göra iordning dig själv och barnen samtidigt.

3. Väck barnen tillräckligt tidigt för att stress ska kunna undvikas men inte så tidigt att de vill titta morgon-tv eller dra igång ett pysselprojekt (om ni inte har jättemycket tid)..

4. Ha en morgonritual. Sedan flera år spelar jag alltid ”Vakna nu Anneli” av Magnus Johansson när jag väcker barnen och Gangnam style när de ska klä på sig. Jag inser att det låter helt sinnessjukt men barnen tycker om det.

5. Drick varm choklad tillsammans. Livsnödvändigt treat för att klara av att gå ut. Den varma chokladen kan med fördel användas som morot: “När ni har klätt på er och borstat håret dricker vi varm choklad.”

6. Ha en extremt hög energinivå. Som en morgonvärd i den kommersiella radion. Var entusiasmerande!

7. Ta inga onödiga konflikter. Låt barnen ta med ficklampor, dockor, cyklar och handväskor till förskolan om det inte sinkar er för mycket.

8. Visa aldrig att du är stressad. Det smittar av sig och barnen kan få för sig att utnyttja det.

9. Gör ett snabbt avsked. Ge en ordentlig kram. Ta ett ordentligt farväl. Gå! Dra inte ut på avskedet.

 

Har nu fler tips som ska in på listan?

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Allie Reyna

  Hej, jag heter “ALLIE REYNA” Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa … Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

  Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut … Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val … Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter … Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

  Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter … Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på 7 (926) 512-8701.

 2. nira shalom

  Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn Echtgenoot van mijn leven terugkeerde, ik wil de mensen vertellen dat er een echte spell caster online is en is krachtig en oprecht, Zijn naam is Baba Wale Wiseman, hij heeft geholpen Ik heb onlangs mijn relatie met mijn man herenigd die me dumpte. Toen ik contact opnam met Wiseman, wierp hij een liefdesbetovering voor mij en mijn echtgenoot die zei dat hij niets meer met mij te maken had, belde mij en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals het herenigen van een huwelijk en een relatie, het genezen van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsvertelling, we zijn nu heel blij met ons zelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is echt en goed. Hij kan je ook helpen je gebroken relatie te herstellen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkscounseling en we doen het heel goed, in ons liefdesleven. Contact opnemen met deze geweldige man als je problemen hebt met een duurzame oplossing
  via e-mail: babawalewiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348129806153

 3. Anna Abeg

  hej kära vänner, jag läser bra bloggartiklar om ditt fantastiska jobb, jag är väldigt glad för er alla, eftersom jag har funnit samma lycka hos mig själv, för några veckor sedan läste jag ett liknande vittnesbörd om relationerna rådgivning webbplats på mitt arbetskontor, en kommentar publicerad av en kvinna Jennifer Osawe från Madrid hon vittnade online och sa en stor man från Africana nation som heter Dr.Oduduwa kunde ta tillbaka sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrott. jag var motiverad och överraskad att höra om kärleksspelldel arbete verkligen riktigt, jag försökte kontakta samma Oduduwa via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) för brådskande lösning för att återställa min man man, vi gifter oss för ca 2 år har jag separerats. Jag skickade genast ett mailmeddelande till Dr.Oduduwa, jag fick omedelbart svar, han berättade för mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt fall är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall under åren. Jag gav det ett försök, för jag har inget att förlora från att försöka. han krävde fotobilder och jag köpte ljus och andra stavningsmaterial som krävdes för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdagmorgon efter att kärleksspelldelen aktiverats, fick jag ett telefonsamtal från min exmanns man, han pratade så snällt med mig och ber om ursäkt för att jag bryter med mig att det var djävulens handarbete och han kände sig väldigt förlåt, jag förlåter honom och tackar honom för att komma tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. jag kunde aldrig föreställa mig att det kommer att fungera så fort fram till igår morgon kom min man man tillbaka hem för att träffa mig och våra två underbara barn vi är alla glada som en familj.
  Dr.Oduduwa har stora magiska stavningskraft för att lösa följande: …
   1) älska stava del för att vinna spel
  2) Återställ tillbaka Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Makens förtroende makar
  5) bindande stavning för att bo tillsammans för alltid
  6) Breakup Spells (avsluta förhållandet)
  7) Magiska rötter och örter för stark uppståndelse och långvarigt kön
  8.) Magisk stavning främjas i ditt jobbkontor
  9) Magiska stava för att få en bebis. (kvinnlig frukt av livmodern)
  Obs! Jag var desperat att få tillbaka min ex-kärleksman med omedelbart resultat, jag förväntade mig aldrig att se ett brådskande resultat, precis som det som händer, min kärleksman ringde mig på min mobiltelefon. Kärlekstavdelningen arbetar mer snabbare för desperat kvinna eller man som söker ett brådskande resultat för att återställa äkta kärlek och fred i äktenskapsförhållandet att kontakta DrOduduwa omedelbart.

stats