Manne Forssberg

Byta ångest mot utflykt

I annonssamarbete med Freska

 

Städning. Denna ständiga källa till ångest. Varför måste nedskräpningen av ett hem gå så vansinnigt fort? Varför bär barnen omkring på alla sina grejer och dumpar dem i fel rum? Varför är vårt piano alltid dammigt? Varför tror jag att jag städar mer än Sara medan hon är övertygad om att det är precis tvärtom?

Varje lördag inleds på samma vis. Först njuter vi en sekund av att vi är lediga. Sedan ser vi oss omkring och får ångest över det totala kaos vi lever i. Sedan ägnar vi halva lördagen åt att städa. Oftast är stämningen ganska usel.

Förra veckan provade jag att boka städning från Freska på fredagen. Det gjorde hela helgen annorlunda. Till att börja med var det något alldeles oerhört härligt att sätta igång med fredagsmiddagen i ett skinande kök och inleda helgen i ett perfekt städat vardagsrum. Inte ett enda dammkorn fanns på pianot.

På lördagen åkte vi skridskor istället för att ha ångest och städa..

Verkligen briljant att boka städning just på fredagar. Förutom att helgen blev mer harmonisk så blev det rent på ett sätt som jag inte kan åstadkomma själv. En proffsstädning ser helt enkelt annorlunda ut än en Mannestädning..

För att du också ska få uppleva detta ljuvliga så har jag en rabattkod som ger halva priset på en städning. Klicka HÄR och uppge koden MANNE50. 

Freskas städare är anslutna till kollektivavtal. Och Freska har i snitt 4,7 av 5 i betyg på 200 000 städningar.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats