Manne Forssberg

Ensamsemestern i siffror

Ensamsemestern tuffar på.

 

Sedan jag kom hit för 22,5 timme sedan har jag hunnit:

 

1 tupplur

2 löpturer (4 och 10 km)

1 storhandling

2 chokladkakor (mint- och apelsinkrokant)

1 grötfrukost

1 skidtur (18 km)

1 brasa i öppna spisen ackompanjerad av bokläsning

1 påse chips

2 skivor entrecote

3 duschar

1 bastu

4 telefonsamtal med familjen

 

Längdskidsdebuten höll på att sluta i förskräckelse. Jag tog ut min helt nya utrustning ur bilen på parkeringen vid spåret. Först fattade jag inte hur man tog av hållaren som höll ihop skidorna. Sedan fattade jag inte hur man satte på sig skidorna. Det tog väldigt lång tid att lista ut. Sedan fattade jag inte hur man satte på handremmen till stavarna på korrekt sätt. Alla tittade roat/ besvärat på mig och förstod nog ganska omgående att jag kommer från Stockholm. Sedan löste det sig och jag for fram i spåret som en blixt. Eller, jag blev omåkt av pensionärer i uppförsbackarna, men det var väldigt härligt ändå. Efter lunch ska jag åka igen.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats