HERREGUD vilken produktiv dag! | Manne Forssberg
manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

HERREGUD vilken produktiv dag!

Vaknade klockan 7.30 av att barnen berättade att det var strömavbrott. Sedan åkte de iväg med Sara till förskola och skola och jag satt ensam kvar i mörkret.

Jag var sugen på att äta gröt. Det är en frukostvana som jag la mig till med för bara några veckor sedan, men som redan är helt omistlig. Jag vägrade att sätta igång dagen innan jag fick min gröt och satte mig därför i soffan och surade tills elen kom tillbaka. Det tog ungefär en timme. Mitt i frukosten ringde personalen på Ruths förskola och berättade att de fortfarande inte fått någon el och att jag därför behövde hämta Ruth.

När jag kom dit var elen tillbaka men eftersom de inte hade kunnat fixa lunch behövde jag ändå hämta. Vi åkte hem och lagade typ hundra formar lasagne eftersom jag och barnen har haft ett intensivt lasagnesug de senaste dagarna. Det tog evigheter. Sedan städade jag köket och precis när det var färdigt var det dags att hämta Iris.

Jag har jobbat exakt 0 sekunder idag. Men å andra sidan är kylen och frysen full av lasagne.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sheryln

  Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att göra allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg för lycka. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här stora mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2 Lotteri stavning
  3 Om du inte kan uppfylla din partner
  4 viktminskning stavning
  5 Skilsmässa stavning
  6 marknadsföring i kontor
  7 Få pengarna tillbaka
  8 Graviditet stava för att bli gravid baby
  9 kärleksspell
  10 äktenskapsengagemang och så många fler
  11 Pengar stava / lycka till stavning

Annons
stats