Manne Forssberg

Jag är beredd att ta allt

Helvete! Jag har blivit sjuk. Jag ömsom tycker synd om mig själv och ömsom hatar mig själv för det kroppsliga förfallet. Snart är det dags att hämta barn och skjutsa till cheerleading och gymnastikträning. Jag bävar inför det eftersom jag till och med tycker att det är jobbigt att gå till nedervåningen.

Att vara sjuk är så otroligt värdelöst när man är vuxen.

När jag var barn slapp jag skola (skönt) och blev uppassad med vindruvor, varma drycker och tidningar av en familj som tyckte genuint synd om mig.

Som vuxen får man klara sig själv, förlorar arbetsinkomster och blir tvungen att klara många av sina vanliga sysslor under stort lidande.

Om ni har några tips på mediciner och andra preparat är jag väldigt tacksam. Jag är beredd att ta allt, utom möjligen crack.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Kommer tyvärr inte hjälpa denna gång men om du börjar äta 4 gram rå ingefära varje dag slipper du troligen bli sjuk i framtiden. Jag blev ordentligt sjuk flera ggr/år förut men har kommit undan med lätta förkylningssymptom de senaste två åren, sen jag började med ingefäran.

stats