manneforssberg

Manne Forssberg

Jag körde med släp och överlevde

Vilken jävla milstolpe! Jag har kört med släp för första gången. Ett fullkomligt monstruöst sådant. 11 kubikmeter. Jag var fullkomligt livrädd Den stackars tjejen på Preem fick köra terapisamtal och pepp med mig innan jag vågade åka iväg. Jag darrade som ett asplöv när jag for. Fruktade för första filbytet. Allt gick bra. Bilarna var snälla mot mig och gav mig mycket plats. Långtradarna var mina vänner. Vi var vägarnas vänner. Väldigt fint.

IMG_0610

 

Nu har vi äntligen ett matsalsbord. Carl Malmsten Herrgården. Perfekt bord för söndagsmiddagar. Jag älskar att det finns två stora iläggsskivor. Vi invigde bordet tämligen omgående.

IMG_2898-1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats