manneforssberg

Manne Forssberg

KBT-terapi

För åtta dagar sedan spårade min telefon. Sedan dess är hela mitt liv förändrat. Sensorn på skärmen är trasig på något vis, så varje gång jag öppnar den händer någonting obehagligt.

Telefonen gick in i min instagraminkorg och likeade meddelanden som jag har skickat. Det såg mycket märkligt ut. Den har även börjat följa folk som jag egentligen inte vill följa och aktivera notiser på appen som tillhör det tyska hotell i Marocko som jag besökte oktober. Nu får jag ständiga meddelande om att det är aerobics i gymmet och vattengympa i stora poolen.

Detta har fått till följd att jag inte vågar öppna min telefon. Ett flera år långt beroende är plötsligt brutet. Jag står och metar med barnen en timme utan att ideligen plocka upp telefonen. Jag upplever en solnedgång utan att fotografera den. Jag ligger i sängen och läser en bok (Om hjortdjurs och deras horn av Lars Alm) istället för att stalka gamla klasskompisar på facebook.

Det här frigör enormt mycket tid, barnen ger mig ständigt beröm och jag lär mig massor om hjortars hornbildning. Dock är det ganska trist att inte kunna ta bilder, instagramma eller kommunicera med folk.

Imorgon åker vi tillbaka till Stockholm efter fyra dagar på Schedewij Gård vid sjön Båven. Frågan är om jag ska laga telefonen eller inte.

 

Min syset Moa fick fota solnedgången istället 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. martin marisa

    Mitt namn är martin Marisa från Kanada, jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig onlinespel som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärleksförtrollning för mig, och min make som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa trasiga förhållanden tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsmål, graviditet stavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

stats