Manne Forssberg

Läsa myndighetspost i skidliften

I annonssamarbete med e-Boks

Ni vet ju redan att jag använder e-Boks. Den smått magiska digitala brevlådan som gör att jag slipper oroa mig för att viktiga papper ska tappas bort, spillas ner, rivas sönder eller glömmas i brevlådan. Det är en tjänst som tillåter mig att leva ett vagabonderande liv och vittja brevlådan i skidliften, solstolen eller vid lägerelden. Briljant.

e-Boks gör att samtiden känns som framtiden.

Det fungerar så att man registrerar ett konto här och kan välja att få kontoutdrag, deklarationer, fakturor, kreditupplysningar, lönespecifikationer och årsbesked digitalt – både från myndigheter och företag. Det gör att man alltid har sina viktiga papper med sig, aldrig tappar bort någonting samt sparar på miljön. Oerhört välgörande.

För att ett företag ska få skicka mail och dokument kräver e-Boks att man först samtycker. Noll risk för spam.

Nu är det extra bra att registrera ett konto eftersom e-Boks kör kampanjen Stöd din klubb. När man registrerar sig får man 50 kronor att stödja sin favoritklubb eller förening med. Man kan skapa en insamlingssida eller stödja en förening som redan ligger uppe. Det kan bli väldigt mycket pengar till föreningen. Passa på!

Perfekt ställe att ta hand om myndighetspost

 

Mycket enkelt och smart

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats