Manne Forssberg

Livets bästa dag!

Loppi bjöd in till Childhood-dagen på Gröna Lund igår. Domedagsregn när vi kom dit. Eftersom jag tydligen tror att väderleksprognosen är ofelbar (det stod att regnet skulle upphöra 12) tog jag inte med några regnkläder. Vi gick flera varv genom Lustiga Huset bara för att få regnskydd. Sedan åkte vi Kärlekstunneln av samma anledning. Därefter tvingade Ruth mig att åka tekopparna och jag blev gravt illamående. Bra dag verkligen!

Framåt eftermiddagen blev det uppehåll och Grönan var i princip folktomt. Inga köer någonstans. Jag och Iris fick sitta längst fram i den fullkomligt ljuvliga bergochdalbanan Twister och åka hur många gånger vi ville utan att behöva lämna vår plats mellan åken. Så var det överallt.

Sedan ville Iris och Ruth åka på egen hand så jag och Sara hade som en liten date på kanske 1,5 timme när vi åkte Jetline tusen gånger och en massa andra attraktioner.

 

Ruth passade på att vinna Toblerone.

Jag åkte mer på några timmar än vad jag har gjort i hela mitt liv.

När vi kom hem konstaterade vi att vi just upplevt livets bästa dag. Vi kommer bara besöka Grönan när det ösregnar i fortsättningen. Tack Loppi och Childhood för en oförglömlig dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viola Gonçalo

    Hej jag heter Viola Gonçalo. Jag kommer från Trondheim, men jag flyttade till Waterton Lakes National Park i Kanada med min man. orden kan inte förklara hur upphetsad jag är nu, tack vare Drigbinovia för att ha fixat mitt brutna äktenskap, lämnade min man mig och våra barn till en annan kvinna. Vi var gifta i sju år och under vårt äktenskap hade vi en hård kamp, ​​en trogen morgon berättade för mig att jag vill ha en skilsmässa med mig, så jag försöker mitt bästa för honom men han är att jag inte vill se att jag bor i Australien nu med en annan kvinna. och han gjorde alla meddelanden ogiltiga. Jag lärde mig att mitt liv var slut och mina barn såg aldrig sin far igen. Jag försökte vara stark för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta. Jag var säker i sju år eftersom jag verkligen älskade honom. Och jag tänker på honom varje dag och natt, och jag skulle vilja få honom tillbaka i mitt liv. Jag gick bokstavligen galen och behövde gudomligt ingripande. Jag har sagt alla mina problem till mina vänner som har liknande utmaningar i sitt gifta liv. Men hon tog mig till en mycket kraftfull man som heter DrIgbinovia. Hon sa att han var den enda anledningen till att hon var lycklig, så jag bestämde mig för att få honom att prova att jag gjorde en massage till sitt WhatsApp nummer på +2348144480786 eller du kan maila honom på doctorigbinovia93@gmail.com då gjorde han en kärleksförtrollning För mig, till mina grejer överraskade, ringde min man för första gången under de senaste veckorna. Och han berättade för mig att han saknar oss lika mycket som barnen. Jag var så förvånad över att mitt hjärta var fyllt av glädje och spänning och han bad om ursäkt för hans misstag och ursäktade mig för smärtan jag orsakade. Så han kom hem med mycket kärlek och glädje tillbaka till oss, och från och med den dagen är vårt äktenskap nu starkare än tidigare. Tack vare Drigbinovia är han en mycket kraftfull man, så jag bestämde mig för att berätta för min historia för någon man eller kvinna som går igenom samma smärta. Jag vill att du ska veta att det finns en lösning. Drigbinovia är lösningen, en riktig och kraftfull trollkarl som bad att hjälpa kvinnor och barn att hjälpa till i deras smärtsamma tid. Och har också en stavning för att bota HIV, cancer, etc tack för din tid

stats