manneforssberg

Manne Forssberg

Min första föreläsning

 

Min första föreläsning:

Jag var 16 år gammal och hade tagit ledigt från skolan för att föreläsa om mansrollen på en ungdomsmässa i Vänersborg. Jag släpade med mig min gitarr eftersom mamma sagt att min främsta tillgång var mitt musicerande och att jag var ABSOLUT TVUNGEN att spela ”Det manliga beteendet” av Lars Demian. Det tjugotal personer som kom till min föreläsning gjorde det för att alla andra föreläsningar hade varit fulltecknade. Ingen ville lyssna på mig. Jag läste innantill hur min handskrivna manusbunt. 15 minuter tog det. Föreläsningen skulle egentligen vara en timme. Jag hade skrivit några skämt som ingen skrattade åt. Min röst hade en nervös hinna som gjorde alla obekväma. Jag tog upp gitarren och började spela Demian-låten. Allting liksom gick i baklås. Åhörarna kunde inte med bästa vilja förstå vad den hade med min föreläsning att göra.
Sedan fortsatte jag. För det mesta var det rena skräckupplevelser att föreläsa. Men det gick bättre och bättre.
Pappapodden 263. som ligger uppe nu handlar om strapatser. Om hur mycket bättre livet med barn blir när man fotvandrar till Svalbard utan att bli uppäten av isbjörnar. Strapatser är livets salt oavsett om det är sälrodd, föreläsningar eller fotvandringar. HÄR KAN MAN LYSSNA! 
IMG_5648
Sälrodd
Skärmavbild 2018-02-19 kl. 21.28.05
Jag som 16-åring
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats