manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

Min galopperande medelålderskris

Mitt främsta nyårslöfte var att ta mig ut i naturen mer. Jag vill bli en knivbärande friluftsare som vet hur man hanterar tält och kompass. Jag vill göra vattenvägarna utanför husknuten tillgängliga för mig och börja med kajak och långfärdsskridskor.

Så långt är väl allt helt okej. Men som en övertydlig jävla satir av en galopperande medelålderskris har jag börjat med att köpa massor jättemycket saker och göra allt mer obskyra googlingar.

Saker jag har köpt de senaste dagarna:

Skaljacka

Skidställ

Svindyr och jätteteknisk fleecehoodie

Termobyxor

Vandringsbyxor

Kniv

 

Googlingarna började ganska harmlöst. Jag läste på om kanotklubbar i närheten och om isars bärighet. Sedan började det spåra. Jag började kolla hur tjock isen måste vara för att man ska kunna köra lastbil på den, läsa på om långfärdsskridskoåkningens historia, kolla olika överlevnadsfilmer och läsa allt om kanotisten Gert Fredriksson. Igår gick jag och la mig 2.30 på grund av min nyvunna besatthet.

Det enda försonande i det här är att jag faktiskt kom ut på tur med Ruth igår. Vi vandrade längs Mälaren, eldade och grillade korv. Ruth tyckte tyvärr att korven smakade för rökigt och ville bara äta bullar. I övrigt var det en fantastisk promenad.

 

Använd gärna kommentarsfältet till att ge mig ALLA era tips om friluftsliv, långfärdsskridskor, kajak, funktionskläder och isar.

IMG_1439

Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

 1. THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell.
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Elina

  Känner igen! Min man är helt besatt i vandring och friluftsliv. Han förespråkar lätthet och bekvämlighet, att släpa 30-40 kg på ryggen förtar lätt njutningen i övrigt..
  Han har bloggat om det några år (ultralightandcomfortable.com) och sedan i somras har han även börjat sälja lätt utrustning så som tält, liggunderlag mm (backpackinglight.se).

Annons
stats