Min galopperande medelålderskris | Manne Forssberg
manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

Min galopperande medelålderskris

Mitt främsta nyårslöfte var att ta mig ut i naturen mer. Jag vill bli en knivbärande friluftsare som vet hur man hanterar tält och kompass. Jag vill göra vattenvägarna utanför husknuten tillgängliga för mig och börja med kajak och långfärdsskridskor.

Så långt är väl allt helt okej. Men som en övertydlig jävla satir av en galopperande medelålderskris har jag börjat med att köpa massor jättemycket saker och göra allt mer obskyra googlingar.

Saker jag har köpt de senaste dagarna:

Skaljacka

Skidställ

Svindyr och jätteteknisk fleecehoodie

Termobyxor

Vandringsbyxor

Kniv

 

Googlingarna började ganska harmlöst. Jag läste på om kanotklubbar i närheten och om isars bärighet. Sedan började det spåra. Jag började kolla hur tjock isen måste vara för att man ska kunna köra lastbil på den, läsa på om långfärdsskridskoåkningens historia, kolla olika överlevnadsfilmer och läsa allt om kanotisten Gert Fredriksson. Igår gick jag och la mig 2.30 på grund av min nyvunna besatthet.

Det enda försonande i det här är att jag faktiskt kom ut på tur med Ruth igår. Vi vandrade längs Mälaren, eldade och grillade korv. Ruth tyckte tyvärr att korven smakade för rökigt och ville bara äta bullar. I övrigt var det en fantastisk promenad.

 

Använd gärna kommentarsfältet till att ge mig ALLA era tips om friluftsliv, långfärdsskridskor, kajak, funktionskläder och isar.

IMG_1439

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Simona

  Min man som avstod från mig för 3 år sedan började ringa mig och ville att vi skulle komma tillbaka. Dr Isikolo kärleksspell gjorde min man att förena mig. När han kom tillbaka var han allt på mig och kysste och rubbar på mig och berättade för mig hur mycket han saknade mig och älskar mig, Dr Trust är spektakulärt för att reparera förhållandet! Hans arbete är underbart, jag är glad att låta er alla veta att den här stavningskanalen har makt att få älskare tillbaka. För att jag är nöjd med min man. Jag rekommenderar starkt denna tjänst för dem som har svårigheter att försöka återställa det där förhållandet. Han är den verkliga affären. Du kan nå Dr Isikolo hans kontaktuppgifter, se nedan:

  E-post: isikolosolutionhome@gmail.com
  WhatsApp eller ring honom nu +2348133261196

 2. Elina

  Känner igen! Min man är helt besatt i vandring och friluftsliv. Han förespråkar lätthet och bekvämlighet, att släpa 30-40 kg på ryggen förtar lätt njutningen i övrigt..
  Han har bloggat om det några år (ultralightandcomfortable.com) och sedan i somras har han även börjat sälja lätt utrustning så som tält, liggunderlag mm (backpackinglight.se).

Annons
stats