manneforssberg

Manne Forssberg

Mot Lissabon

I fredags fick Ruth örinflammation. Hon hade jätteont i någon timme men fick smärtstillande och antibiotika och har därefter mått ungefär hur bra som helst.

Igår skulle vi träffa läkaren på en rutinkontroll inför avresan. Vi utgick ifrån att allt skulle gå bra eftersom Ruth inte hade haft ont på evigheter. Därför blev vi en smula chockade när läkaren sa att örat var för rött för att Ruth skulle få flyga. Minst tre dagar till skulle vi behöva stanna, enligt läkaren.

Därefter följde massor av försäkringsbolagssamtal, rumsterande, allmän meck och administration.

Sedan infann sig ett lugn och en jublande glädje över att få stanna på denna underbara plats några dagar till. På kvällen träffade vi en öronspecialist som sa att Ruth visst kan flyga med rätt medicinering.

Imorse berättade att försäkringsbolaget att de har fixat flygbiljetter. Vi flyger via Lissabon där vi stannar åtta timmar. Vi kommer hem klockan fem imorgon bitti. Vi är så att säga in for a treat. Herregud!

+ Jag hinner åka vidare till Båstad imorgon (i princip direkt när vi landar) där jag ska spela och titta på tennis med Vitamin Well. Kul!

+ Vi kommer förmodligen hinna äta midag i Bairro Alto i Lissabon.

– Det kommer bli exempellöst vidrigt att försöka få barnen att sova (och oss själva) att somna på flyget mellan Portugal och Sverige.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dickson Stella

    Mitt namn är Dickson Stella från ZAMBIA, jag är här för att ge mitt vittnesbörd om en läkare som hjälper mig i mitt liv. Jag var infekterad med HIV-virus under 2012, jag gick till många sjukhus, kyrkor för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att jag inte kan förlora mitt liv, jag förlorade allt jag har min man flyr från mig och tog också mina barn på grund av min sjukdom. En dag var jag i flodsidan och tänkte nästa steg att ta om det skulle hoppa in i floden så att jag helt kan lösa mitt liv eller bara tänka var jag kan gå för att få en lösning. så en kvinna går till mig och berättar för mig varför jag är så ledsen och jag öppnar allt för att berätta för henne mina historier, hon berättade för mig att hon kan hjälpa mig, det är anledningen till att hon normalt kommer hit för att hjälpa människor så att du kan botas för att hon var med i det här problemet innan, presenterade hon mig för en läkare som kastade stavar på människor och gav mig han nummer och e-post så jag ringde honom och mailade honom också. Han berättade för mig allt jag behöver ge och ger mig instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som hände kallade han mig och berättade att jag skulle gå till medicinsk kontroll, kallad Priest Salami för dina lösningar nu vid
    purenaturalhealer@gmail.com lägg till honom på watsapp +2348105150446

  2. Amanda

    Kan du inte göra en recension om hotellet ? Jag, en kompis och dottern på 8 månader funderar på att åka dit och enligt TUI’s fakta och recensioner verkar det vara ett väldigt bra hotell för stora och små 🤗

stats