Mot Lissabon | Manne Forssberg
manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

Mot Lissabon

I fredags fick Ruth örinflammation. Hon hade jätteont i någon timme men fick smärtstillande och antibiotika och har därefter mått ungefär hur bra som helst.

Igår skulle vi träffa läkaren på en rutinkontroll inför avresan. Vi utgick ifrån att allt skulle gå bra eftersom Ruth inte hade haft ont på evigheter. Därför blev vi en smula chockade när läkaren sa att örat var för rött för att Ruth skulle få flyga. Minst tre dagar till skulle vi behöva stanna, enligt läkaren.

Därefter följde massor av försäkringsbolagssamtal, rumsterande, allmän meck och administration.

Sedan infann sig ett lugn och en jublande glädje över att få stanna på denna underbara plats några dagar till. På kvällen träffade vi en öronspecialist som sa att Ruth visst kan flyga med rätt medicinering.

Imorse berättade att försäkringsbolaget att de har fixat flygbiljetter. Vi flyger via Lissabon där vi stannar åtta timmar. Vi kommer hem klockan fem imorgon bitti. Vi är så att säga in for a treat. Herregud!

+ Jag hinner åka vidare till Båstad imorgon (i princip direkt när vi landar) där jag ska spela och titta på tennis med Vitamin Well. Kul!

+ Vi kommer förmodligen hinna äta midag i Bairro Alto i Lissabon.

– Det kommer bli exempellöst vidrigt att försöka få barnen att sova (och oss själva) att somna på flyget mellan Portugal och Sverige.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Kan du inte göra en recension om hotellet ? Jag, en kompis och dottern på 8 månader funderar på att åka dit och enligt TUI’s fakta och recensioner verkar det vara ett väldigt bra hotell för stora och små 🤗

Annons
stats