Manne Forssberg

Ska man ha porrfilter på barnens mobiler?

Ica Kvarnen i Huddinge. Jag är åtta år gammal och ska köpa min första porrtidning. Jag har bara mynt och är inte så bra på att räkna, så kön växer bakom mig. Folk är besvärade. Kassörskan skakar på huvudet. När jag har halat upp och räknat varenda ett av mina mynt går det upp för mig att pengarna inte räcker. Kassörskan ber mig att lägga tillbaka tidningen i tidningshyllan. Det är högt att nå. Mina kinder bränner.

Tur för mig att det finns skogsporr. Det är så mycket porr i de svenska skogarna under 90-talet att det är större sannolikhet att hitta en porrtidning än exempelvis en gråsugga, om man lyfter en sten på måfå. Friluftsintresset är stort bland barn och unga. Orientering är en omåttligt populär sport.

Och så finns ju porrmatinén Tusen och en natt på TV1000 efter midnatt. Ibland stannar jag uppe och tittar. Fullkomligt livrädd att mamma och pappa eller något av syskonen ska vakna och upptäcka mig.

I Pappapodden #305 pratar vi om porr. Bör man ha porrfilter på barnens telefoner? Hur gör ni? Vad gör man om man kommer på att ens barn tittar på porr? Är porr dåligt? Har porren blivit grövre?

HÄR KAN MAN LYSSNA PÅ SENASTE AVSNITTET AV PAPPAPDODDEN

På bilden var jag elva år gammal och lycklig för att jag hade hittat en porrtidning i en offentlig toalett på Ghirardelli Square.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rosa Oman

  Jag vill dela mitt underbara vittnesbörd om hur jag kom tillbaka till min man i mitt liv tillbaka, jag vill berätta för folket i världen det finns en riktig stavningskaster online och är kraftfull och äkta, hans namn är Baba Wale Wiseman, han hjälpte jag nyligen att återförena mitt förhållande med min man som dumpade mig, när jag kontaktade Wiseman kastade han en kärleksspell för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig, ringde mig igen och började be mig. För alla som läser den här artikeln och behöver hjälp kan Wiseman också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, rättsfall, graviditetsspell, vi är nu väldigt nöjda med oss ​​själva. Wiseman får honom att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är för riktig och bra. Han kan också hjälpa dig att fixa ditt trasiga förhållande. Jag hade min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Ingen äktenskapsrådgivning och vi gör det väldigt bra i vårt kärleksliv. Kontakta den här stora mannen om du har något problem med en bestående lösning
  via e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

 2. Fyrbarnsmamma

  Ärligt talat tror jag inte att du, som har biologiska döttrar,, behöver bekymra dig. Generellt är porren grov och förnedrande (och jämförbar med prostitution/att sälja sin kropp); jag skulle inte låta mina barn konsumera det. Mina biologiska pojkar skall inte få den skeva människosynen som porren generellt förmedlar.

  Ps. Jag har aldrig hittat/stött på porr offentligt. Funderar på om min uppväxtmiljö var väldigt skyddad

stats