Manne Forssberg

Sviten är bruten

Jag har aldrig vabbat så lite som den här terminen. Baciller och har kommit och gått, men har liksom inte fått fäste i mina barn. De börjar bli lite mer robusta.

Personbästa i Vab är 25 dagar under en termin. Det var våren 2015. Jag höll på att bli tokig.

Den här terminen har jag nog max vabbat fem dagar. Då kan man kosta på sig att njuta. Kanske är det till exempel idag man drar igång pepparkaksbaket.

IMG_0180

Sjuklingen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johanna

    Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten drogunduspellcaster@gmail.com din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

stats