Manne Forssberg

Urspårad dygnsrytm

Barnen går sin sista vecka på förskolan och skolan, sommarlovet har inte ens börjat, men redan är dygnsytmen helt urspårad.

Att lösa teodicéproblemet, riemannhypotesen eller Hodges förmodan ter sig som en ren parkpromenad i jämförelse med  att få barnen att somna i tid när allt badar i sol och fåglarna kvillrar levnadsglatt långt in på småtimmarna.

Exempel på saker som barnen hellre gör än att somna:

1. Vandra till Grönland.
2. Attackeras av flodhästar.
3. Dränkas av bärnsten.
4. Bli långsamt överkörda av en ångvält.

 

Om man har tur somnar barnen klockan tio. Har man mer otur somnar de elva. Nästa vecka börjar sommarlovet. Hur ska detta sluta?

DSC_1024

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Philip

    Fan (får man säga så?) vad jag älskar din blogg likaså pappapodden – även anledningen till att jag är här. Är inte pappa på långa vägar, men lika roligt oavsett. Tack! Såg din andra halva Nisse på McDonalds utanför Haymarket häromdagen, tänkte hälsa. Men satan vad starstruck jag blev. Hälsa hej från mig. Bra blogg och bra podd – keep it up!

    1. manneforssberg

      Fan (det får man säga) vad glad jag blir Philip! Tack snälla! Det sjuka är att jag vet att Nisse var där häromdagen och till och med vad han beställde. Två super cheese. Lova att gå fram om du råkar på mig.

stats