Vadkramp och förhöjd livskänsla | Manne Forssberg
manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

Vadkramp och förhöjd livskänsla

Stockholm Marathon 2019. Min femte mara på ett år. Tyvärr klarade bara ett av mina mål: Att komma i mål utan att bajsa på mig. Egentligen skulle jag ju komma in under 3.30 också.

Jag hade kramp i vaderna till och från andra halvan av loppet. Det pirrade till redan vid 16 kilometer. Jag brukar ALDRIG ha kramp. Bra mage och puls. Usla underben. Staplade in i mål på 3.33.14. Föll ihop skrikande med svår kramp på Östermalms IP. Fick hjälp av en funktionär. Nöjd trots allt. Nu ska jag bada badkar, dricka citronläsk, äta minst två pizzor och anmäla mig till fler lopp. Livskänslan är kraftigt förhöjd. Triumf!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ahmed Ashid

    How can i ever stop saying thank you to Dr Movo, After taking his product today my sexual life is health and balance am living up to my wife expectation. For the past 11 years i have been struggling with weak erection and premature ejaculation. I have spend money on it but no cure until i took this product from Dr Movo just within few days i got cured. for his products contact him email drmovo.supernaturalherbalmedic@gmail.com or WhatsApp/Call +2347061865209.

Annons
stats