manneforssberg

Manne Forssberg

Chock! Lycka! Triumf!

Ruth har chockat mig hela helgen.

Exempel 1. 

Hon hade satt med en påse ostbågar framför tv:n medan jag lagade mat. Lördagsmys och så vidare. Efter cirka femton minuters ätande kom hon in till mig i köket, räckte mig påsen och sa: “Du måste ta den här, jag kan inte sluta äta.”

Det vanliga är annars att hon i obevakade ögonblick länsar skafferiet på maränger, bitsocker och ostbågar utan några särskilda betänkligheter kring hur lätt eller svårt hon har att sluta äta.

 

Exempel 2.

Jag bar över Ruth till hennes egen säng efter att hon hade somnat i vår. När jag la ner henne vaknade hon till. Det vanliga är att hon skriker att hon vill ligga i min och Saras säng. Jag brukar vända tillbaka blixtsnabbt för att undvika panik.

Den här gången sa hon bara stillsamt: “Kan inte du komma hit sen så att vi kan gosa lite.”

 

Exempel 3. 

Vi åkte till skogen och plockade svamp. Ruth krävde inte att få sitta på axlarna. Hon tjatade inte om att vi skulle åka hem. Vi var ute i säkert två timmar. Chock! Lycka! Triumf!

IMG_7154

 

IMG_7155

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats